Assessment klantgerichtheid

Om u als bedrijf te helpen nog betere verkoopresultaten neer te zetten, is het van belang de juiste inschatting te maken van het klantgerichtheidspotentieel van uw medewerkers. Aan de hand van een assessment klantgerichtheid worden zowel de sterktes alsook de werkpunten van een team in kaart gebracht. Deze waardevolle oefening levert de noodzakelijke inzichten op om de juiste man op de juiste plaats te krijgen in uw organisatie. Daarom ontwikkelde Sales New World een eigen assessment methodiek met de nadruk op het detecteren van klantgerichte vaardigheden.

 

Een Assessment klantgerichtheid. Hoe werkt het?

Screening van uw commercieel team of medewerker met professionele meetinstrumenten waaronder de Gift List, een unieke vragenlijst die de natuurlijke aanleg voor klantgerichtheid detecteert.

 

Uw voordelen?

  • detecteren en in kaart brengen van het potentieel van uw medewerker of uw team
  • advies omtrent het inzetten van het juiste profiel op de juiste plaats binnen een organisatie
  • betere verkoopresultaten realiseren door het aanscherpen van klantgerichte vaardigheden via opleiding en coaching

 

Onze aanpak?

    • professional formule: een snelle screening met als resultaat basisinformatie omtrent persoonlijkheid en klantgerichte vaardigheden in aanleg
    • premium formule: deze screening levert niet enkel informatie op over persoonlijkheid en klantgerichte vaardigheid maar detecteert ook de mogelijke bedrijfsmatch met de organisatie
    • prestige formule: een uitgebreide screening die zich vooral richt op klantgerichte vaardigheden in de praktijk

 

Wat is het onderscheidend vermogen?

Sales New World hanteert een unieke assessment methodiek om klantgerichtheid in aanleg te detecteren waardoor het voor bedrijven mogelijk is in te zetten op die competenties die hun medewerkers drive en satisfaction oplevert.

Meer weten